Sund livsstil giver bedre performance på jobbet

Sæt sundhed øverst på agendaen og gør noget ved det. Kost og motion går hånd i hånd og er helt afgørende for din sundhed og trivsel i livet. Der findes utrolig mange kostråd, når du dyrker motion, og du kan finde inspiration til gode danske retter, der indeholder en masse kulhydrater og proteiner, som er vigtige både for din energi og styrke.

Spis varieret, når du dyrker motion, så din krop får de nødvendige vitaminer og mineraler, den har brug for. En sulten mave og mangel på energi får du sjældent noget godt ud af.

Gode opskrifter er vejen frem til god motion

Står du og mangler gode idéer til, hvilke retter du kan lave for at variere din kost og styrke din motion?

Det danske køkken har meget at byde på med de gode traditionelle retter. Gå på opdagelse i forskellige opskrifter og du vil ikke alene opdage, at det er en smagfuld fornøjelse, men også at du får masser af god energi til at dyrke din motion.

Spis godt hver morgen, middag og aften, så din krop er godt rustet til det, den skal modstå hver eneste dag med travlhed og ting, der skal gøres. Daglig motion er baseret på sund og varieret kost, og skal du følge anbefalingen, så bør du gå minimum 10.000 skridt om dagen og dyrke intensiv motion som for eksempel en løbetur minimum et par gange om ugen. Alene det mål kræver, at du får god kost hver dag.  

Gør noget godt for dig selv 

Nyd et godt måltid mad, gå tidligt i seng og dyrk motion et par gange om ugen. Har du travlt, så bestil dine dagligvarer på Gorillas. Vælg en sport, der interesserer dig, og som du synes er sjov, så du kan holde motivationen. Tag dig selv og din sundhed alvorligt og gør noget godt for dig selv. Motion behøver ikke være en lidelse eller noget, der skal overstås.

Du kan også kombinere det med fantastiske madoplevelser eller naturoplevelser. Det er alt sammen stimulerende for dine sanser og evne til at optage energi. Du kan finde glæde i motion ved at gøre de ting, du kan lide. Giv dig selv lov til at spise godt og det du har lyst til og dyrk motion eller styrketræning (find dit styrketræningsprogram her), som er kilden til en sund livsstil og glæde. Du bliver i bedre humør – så pyt med om du vejer et par ekstra kilo af lækker mad. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.