Studentertrick – Lidt ekstra lommepenge på nettet

Her er dagens lille opslag til hvordan man kan tjene lidt ekstra til dagen og vejen. Og lad det være sagt med det samme, der er absolut ikke tale om endnu en opskrift på hvordan man tjener en million om måneden.

Til gengæld er der en lille opskrift på hvordan du kan tjene lidt ekstra penge på at udfylde spørgeskemaer. Jeg ved ikke hvor mange programmer, der rent faktisk eksisterer, men jeg faldt over disse programmer, da jeg lavede lidt affiliate marketing research den anden dag – jeg har tilføjet beskrivelsen:

MitPanel

[hozbreak]

GFK Danmark

[hozbreak]

Chooz

[hozbreak]

Opinionsland

[hozbreak]

YouGov

[hozbreak]

Hvis du kender til andre spørgeskemaprogrammer, der giver gratis ting eller cool cash, så tilføj dem endelig i kommentartråden!

 

 

2 comments for “Studentertrick – Lidt ekstra lommepenge på nettet

 1. 30/07/2012 at 14:18

  Hej

  Jeg har tilmeldt mig mitpanel.dk – ved du hvornår jeg får nogle opgaver?

  • Laust Kehlet
   31/07/2012 at 10:05

   Hej Morten
   Tillykke med tilmeldelsen. Jeg ved ikke hvorfår du får nogle spørgeskemaer, men man kunne forestille sig det er lavsæson nu. Det er det for de fleste brancher.
   Mvh
   Laust

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *