Skab effektive teams med enneagrammet!

Hvad er Enneagram?

Med få ord er Enneagrammet en følelsesmæssig intelligens og personlighedstypesystem. Enneagram testen er designet til at hjælpe dig med at opnå større selvbevidsthed og give dig indsigt i, hvordan du opnår dit fulde potentiale, både i dit professionelle og personlige liv.

Enneagram-systemet indeholder ni forskellige personlighedsbeskrivelser, der forklarer de tankemønstre, der strukturerer vores adfærd. I enneagram testen får du en række tankevækkende spørgsmål, der giver basis for at vurdere, hvilken Enneagram-type, du kunne være.

Hver Enneagram-type har en grundig beskrivelse af styrker, svagheder og foretrukne handlinger, og de er beregnet til at forstå os selv og folk omkring os bedre.

Hvad er formålet? Du kan investere hundreder og tusinder af kroner i lederudviklingstræning i din virksomhed, men hvis du og dit team mangler selvbevidsthed, skal du overveje, at pengene spildes. Enneagrammet er et kraftfuldt værktøj designet til at hjælpe dig med at skabe sundere forhold gennem en dybere forståelse af, hvordan du er sammensat som menneske.

Ved at stille detaljerede spørgsmål, om din adfærd giver testresultaterne, dig et nærmere indblik i, hvad der driver dine handlingsmønstre, både de positive og de negative.

Hvorfor bruge det i erhvervslivet? Det er sikkert at sige, at alle virksomhedsledere ønsker at øge medarbejderengagementet og have en positiv indflydelse på bundlinjen.

Anvendelse af enneagram test er passende at bruge til forretning og teamledelse. Ved at øge niveauet for dit teams selvbevidsthed kan du undgå blinde pletter, der muligvis tidligere har forårsaget konflikt og nedsat produktiviteten.

Med enneagrammet som udgangspunkt ser man teamet som en samling af meget forskellige individer med hver deres motivationer, og frygt. Og når man forstår, at enhver organisation består af unikke individer, og at alle sine kolleger er forskellige, kan man påvirke dem og motivere dem på et mere personligt plan.

Med forskellige værdier, tilgange, ideologier og metoder. Nogle kan ligne dine, og andre kan være verdener fra hinanden. Dette er en god og sund ting, så længe virksomheder tager de rette skridt til at forstå og værdsætte disse forskellige personlighedstyper.

Betydningen af ​​at tilpasse værdier og forskellige tilgange til de enkelte medarbejdere er svært at forstå og udføre, hvis du ikke er opmærksom på dine egne værdier, og hvordan de påvirker dit arbejde, så hvordan kan du forvente, at dine medarbejdere være bedre end det?

Gennem opmuntrende interaktion spiller enneagrammet en afgørende rolle i organisationsudviklingen. Når enkeltpersoner forstår den måde, de tænker, handler og føler på under forskellige omstændigheder, vil det have en positiv indflydelse på den måde, de interagerer med dem omkring dem på, og øge deres produktivitet. Derfor bør alle I professionelle teams have viden om enneagrammet og deres kollegaers persontyper. Vil du lære mere om enneagrammet, kan du passende læse mere om det hos Mindjuice Academy, der er blandt Danmarks mest erfarne undervisere i enneagrammet. Se her https://www.mindjuice.com/enneagram-essentials

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *