SEO

SEO står for Search Engine Optimization, og det er en af de begreber der på dansk både bliver benyttet i form af denne engelske forkortelse og i det engelske fulde udtryk, og på samtidig har vi et ganske udmærket dansk begreb for det – søgeoptimering eller søgemaskineoptimering- som også anvendes ganske ofte. Hvis du støder på flere forskellige varianter af disse udtryk, så lad dig endelig ikke forvirre –  det er bare same same!

På denne side vil jeg prøve, at samle lidt op på søgeoptimering, som jeg finder utroligt interessant… Det er nok den gamle sociolog i mig, der taler her, som interesserer sig for de sociale netværk på nettet. Og hvis du nu tænker, hvad fabler manden om: Søgeoptimering har med matematiske algoritmer og udvikling af indhold, så må jeg stærkt anbefale dig at følge med på denne side. Søgeoptimering er et virtuelt socialt projekt, der er knyttet til algoritmer og spiders der kravler rundt mellem og på forbindelser mellem de forskellige netværk på nettet. Når jeg på samme tid pointerer, at det er virtuelt er det med henblik på det faktum, at der ikke altid er tale om egentlig social kontakt mellem forskellige mennesker. Meget kontakt fungerer igennem ‘robotter’ og automatiserede processer, og det er i dette spil mellem reelle netværk mellem virkelige mennesker, mennesker der kommunikerer med robotter og robotter der kommunikerer med robotter at videnskaben om søgeoptimeringen bliver virkelig spændende!

Søgeoptimering er temaet på denne side, og nedenfor er der en gruppe forskellige gratis artikler, som jeg har lavet til jer der vil vide lidt mere. Hvis du ikke selv har overskuddet eller tiden, så tilbyder jeg noget af Danmarks mest seriøse og effektfulde søgemaskineoptimering. Jeg har flyttet det mest af mine SEO aktiviteter til SEO Nørden og Dansk Linbuilding.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.