SEO er stadig vigtigt i 2020

SEO-branhcen har haft en enorm vækst, de sidste 10 årene og der er meget der tyder på, at den bliver ved med at vokse. Det er en branche i konstant ændring, men er SEO lige så vigtigt i 2020 som det har været? Det enkle svar er ja, og her fortæller vi dig hvorfor.

Fokuser på organiske vækst

Optimering til søgemaskiner handler ikke længere udelukkende om Google. Nu er der også kommet flere spillere til feltet, og det er en god ide at optimere til flere, hvis du vil have de bedste mulige resultater for din hjemmeside, eller dine hjemmesider.

Fokuser på godt indhold med de rigtige søgeord og søgefraser, for at få de bedste resultater. Godt indhold kræver ikke det samme markedsføringsbudgetter, som giganterne sidder med. En god organisk placering baseret på dit faktiske indhold, kan ingen tage fra dig. Det er ikke tilfældet, hvis du udelukkende kører SEO og placeringer gennem annoncer. Derfor er det indholdet du skal starte med, og huske på, at dem du er oppe i mod når det kommer til at købe annoncer, kan have millioner i budget. Derfor vil den placering du får, også være til salgs til højstbydende.

Optimer til flere søgemaskiner

Mange glemmer, at der findes andre søgemaskiner end Google. i dag kan man optimere til flere forskellige søgemaskiner. Der er kinesiske Baidu, Amazon, Apple Store og YouTube, der alle sammen kan give gode resultater, med en god placering. Hele pointen med en god placering, er at blive eksponeret mest muligt, og nå ud til flest mulige potentielle kunder. Derfor skal du ikke undervurdere at optimere til andre søgemaskiner end bare Google – måske er konkurrencen i dit felt lidt mindre, så du kan komme ud på top?

God SEO bliver ved med at være vigtigt i 2020, men vi går mod en trend der handler om at producere bedst muligt indhold, og ikke købe flest annoncer. Dette er en trend som alle i virkeligheden kan være med på, men den kræver hårdt arbejde, og at man er klar på at producere indhold til sin hjemmeside, som skaber værdi for læseren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.