Sådan kan du få et virtuelt kontor

Hvis du arbejder med online marketing, e-commerce eller på en anden måde arbejder ”i skyen”, så er én af de store fordele, at du ikke er låst fast af en fysisk lokation, som f.eks. en butik eller et bestemt kontor. Du kan i teorien sidde på en strand i Thailand med din Macbook og klare al arbejdet. Det er der rent faktisk folk der gør allerede, men også bare her i Danmark er der mange, der vælger det frie og fleksible liv frem for et mere fastlåst 9-17 job i en virksomhed.

 

Er du bare en smule mere struktureret anlagt, men iværksætter, så har du måske valgt at sidde derhjemme og arbejde. I hjørnet af soveværelset, i kælderen eller måske bare ved køkkenbordet.

 

Uanset hvad kan du have svært ved at udstråle seriøsitet og professionalisme hvis din firmaadresse er 17, 3. tv. eller den lokale bar i Chiang Mai. Det er her et virtuelt kontor kan hjælpe dig.

 

Hvad er et virtuelt kontor?

Et virtuelt kontor udbydes ofte af firmaer, der også tilbyder kontorhotel og andre kontorfaciliteter. Det har adresser rundt på pæne adresser, da de i forvejen har ejendomme her, fyldt med fysiske kontorer. For dem er det oplagt også at tilbyde virtuelle kontorer.

 

Med et virtuelt kontor får din virksomhed officielt adresse på kontorhotellets adresse. F.eks. på en pæn adresse midt i København. Du sidder ikke fysisk på kontoret og kan altså stadig fortsætte med at befinde dig lige hvor du har lyst, men udadtil udstråler du seriøsitet med din adresse. Det virtuelle kontor håndterer din post, og kvitterer også gerne for pakker. Du kan også få et telefonnummer hos det virtuelle kontor, hvor en receptionist tager telefonen og enten viderestiller den til dig, eller tager imod besked.

 

­­­­­Har du brug for rent faktisk også at have en fysisk kontorplads af og til eller måske et mødelokale, hvis der er kunder og emner der gerne vil møde dig, så kan det også lade sig gøre. I hvert fald hvis du anvender firmaer som udbyder af dit virtuelle kontor. Her kan du lave forskellige pakker, hvor du kombinerer det rent virtuelle kontor med fysiske tjenester på over 5.000 forskellige lokationer i 100 landet verden over.

 

Bedre end en postboks

Der er nogen der i stedet for et virtuelt kontor vælger en postboks, da det umiddelbart er billigere. Vi mener dog slet ikke at de to ting kan sammenlignes. F.eks. er en adresse som Larsbjørnsstræde i København K meget mere værd end en postboks-adresse på dit lokale posthus, for det andet kræver det sidste, at du selv er i nærheden til at hente posten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *