Sådan holder du liv i din kopimaskine

Der er vel nærmest ikke noget værre end at stå med en ordentlig stak dokumenter, og så virker den der kopimaskine bare ikke. Det er både tidskrævende og frustrerende at få det fikset. Men der er faktisk en håndfuld gode råd du kan følge, så du næsten helt undgår at stå i den situation. Læs med her, jeg har nemlig samlet en lille og hurtig guide til dig.

Kopimaskinen og dens funktioner

En god kopimaskine til erhverv er som regel en absolut nødvendighed på det fleste arbejdspladser. For selvom vi bliver mere og mere digitale, så har vi stadig brug for en god gammendags kopi ind imellem. Det er altså en maskine som bliver brugt af de fleste virksomheder – både store og små. Og de fleste kan også meget mere end blot at kopiere det dokument du står med. De fleste kan også printe direkte fra en computer, eller eksempelvis sende en fax hvis det skulle være nødvendigt.

Bedste råd til vedligehold af din kopimaskine

En kopimaskine kan i det mange tilfælde, være en bekostelig affære at anskaffe sig. Derfor er det ofte et køb man ikke er interesseret i at foretage sig alt for tit. Der er derfor et par gode vaner du med fordel kan starte, så din kopimaskine lever så længe i kopirummet som overhovedet muligt.

Start altid med at læse den manual der medfølger. Heri kan du også ofte finde hjælp til fejlsøgning hvis uheldet er ude.

Vær opmærksom på at din kopimaskine bliver rengjort regelmæssigt. Både for den generelle hygiejne på kontoret, men også for at forhindre snavs, støv og andet skidt i, at komme ind i de mekaniske dele.

Brug korrekt papir til de rigtige opgaver

Sørg for at bestille et regelmæssigt serviceeftersyn ind i mellem. Hvor ofte afhænger selvfølgelig af, hvor meget kopimaskinen bliver brugt til daglig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *