Personliggør din lejebolig 

Måske skal du flytte hjemmefra for første gang, eller måske er du lige gået fra din kæreste. I så fald er du sandsynligvis på jagt efter en lejebolig, og selvom fortællingerne går på, hvor svært det kan være at finde en lejebolig i storbyerne, København, Århus og Ålborg, så er det altså ikke umuligt. Og når først du har fundet dig til rette I din nye lejebolig, så kan du personliggøre hjemmet i din helt egen stil.  

Selvom du måske ikke ejer lejeboligen, er det dog stadig dig, som bor der, og forhåbentligt skal gøre det over en længere periode. Derfor bør du også indrette hjemmet efter din egen stil og dit eget behov, og det kan du sagtens gøre med både møbler og planter – kun fantasien sætter grænser. 

Udnyt rummets kvadratmeter 

Der er normalvis stor forskel på lejeboligers størrelse, og måske er det ikke alle dine møbler, som passer ind. Hvis du ikke har boet ude før, skal du sandsynligvis have fingrene i diverse møbler, og her kan du lave en tegning over rummet, hvorpå du kan angive rummets mål. 

Det kan give mening at lave en tegning over rummet, og hvordan du ønsker at indrette rummet før, at du går ud og køber nye møbler. Så sparer du dig selv for både penge og besvær med at flytte rundt på tingene hundrede gange, før der er plads til alle dine ting.  

Udsmykning af væggene  

Når først du har fået alle møblerne på plads, kan du vælge at udsmykke væggene med både hylder, malerier og plakater. Måden man indretter sit hjem på siger meget om vedkommende, som bor der, og derfor bør du vælge de slags udsmykning, som du godt kan lide. Alternativt kan du også altid vælge at male væggene i en speciel farve – hvis lejekontrakten vel og mærke tillader det.  

Hvis du godt kan lide et rent, frisk og smukt hjem, er der også mange gode grunde til at indrette boligen med en masse planter. Grønne planter er ikke blot smukke som udsmykninger, men giver også et godt indeklima. Men husk dog altid at vande planterne og undersøg også, om planterne skal stå i sollys eller i skygge.  

Udforsk byen 

Når man flytter til en ny by, står der altid en masse oplevelser og aktiviteter for døren. Leder du for eksempel efter en swingerklub på Sjælland, er mulighederne mange. Er du lige blevet single, kan det også være, du søger kinky sex eller lignende.  

Det er helt op til dig, men det er altid spændende at udforske byens mange afkroge og seværdigheder. Du kan også gribe muligheden for at holde en brag af indflytterfest, hvor alle dine bedste venner og familie kan komme og se dit nye hjem.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.