Optimer dine jobchancer med et kursus fra IBC

In these times, it is difficult to stand professionally still, and the world requires constant change, development and skills development. It is part of the modern world that technologies and other phenomena are constantly demanding that we as humans upgrade our skills and join the new professional waves. So how do you do that, you may ask? Aren’t these just some familiar phrases? No, it is not, and in this article we will take a closer look at what you can use an education or a course in project management for at IBC project management .

Projektledelse af høj kvalitet

Arbejder du til dagligt i en virksomhed, der har mange projekter eller vil du gerne dreje dine kompetencer ind på et andet spor? Måske er du ledig og har brug for at opkvalificere dine evner indenfor projektledelse? Hvad end der er tilfældet, kan der være noget at hente hos IBC i deres kurser i projektledelse. Det kan godt være en underkendt størrelse, at det faktisk kræver faglig opkvalificering, hvordan man driver og afslutter projekter, men projekter kan være en meget kompleks størrelse, hvor det er essentielt at kende til alle metoderne og redskaberne, så man ikke mister overblikket i dagligdagen.

Projektledelse for ledige  

Der er både projektledelseskurser for dem, der er ansatte og for dem, der er ledige. Det er de samme kurser, men spørgsmålet om, hvem der skal betale for dem, er det, der er sagen her. Hvis du er ledig kan du nemlig i nogle tilfælde, hvor du har ret til et 6 ugers forløb, få godkendt kurset og få det betalt af dit jobcenter. Du skal som regel skrive en kortfattet ansøgning til jobcenteret omkring det og argumentere for, hvad det er, der gør, at netop dette kursus vil bringe dig tættere på dit næste job. Hvis de godkender det, får du det gratis og kan bare glæde dig til at komme i gang og blive beriget med ny vide og vigtig lærdom.

Projektledelse for ansatte  

Når man investerer i et projektlederkursus i en virksomhed, er det fordi man vurderer, at medarbejderen kan få rig gavn af sådan et forløb. Derfor skal det være målrettet og relevant for de opgaver, som medarbejderen skal løse i dagligdagen. Her er det særligt relevant for en medarbejder, der sidder og håndterer mange projekter, at få redskaber til projektstyring. Der kan nemlig være mange aktører involveret i et projekt, som man skal holde proaktivt styr på og her kan et projektlederkursus sikre, at virksomheden holder tungen lige i munden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *