Optimer dine jobchancer med et kursus fra IBC

In these times, it is difficult to stand professionally still, and the world requires constant change, development and skills development. It is part of the modern world that technologies and other phenomena are constantly demanding that we as humans upgrade our skills and join the new professional waves. So how do you do that, you may ask? Aren’t these just some familiar phrases? No, it is not, and in this article we will take a closer look at what you can use an education or a course in project management for at IBC project management .

Projektledelse af høj kvalitet

Arbejder du til dagligt i en virksomhed, der har mange projekter eller vil du gerne dreje dine kompetencer ind på et andet spor? Måske er du ledig og har brug for at opkvalificere dine evner indenfor projektledelse? Hvad end der er tilfældet, kan der være noget at hente hos IBC i deres kurser i projektledelse. Det kan godt være en underkendt størrelse, at det faktisk kræver faglig opkvalificering, hvordan man driver og afslutter projekter, men projekter kan være en meget kompleks størrelse, hvor det er essentielt at kende til alle metoderne og redskaberne, så man ikke mister overblikket i dagligdagen.

Projektledelse for ledige  

Der er både projektledelseskurser for dem, der er ansatte og for dem, der er ledige. Det er de samme kurser, men spørgsmålet om, hvem der skal betale for dem, er det, der er sagen her. Hvis du er ledig kan du nemlig i nogle tilfælde, hvor du har ret til et 6 ugers forløb, få godkendt kurset og få det betalt af dit jobcenter. Du skal som regel skrive en kortfattet ansøgning til jobcenteret omkring det og argumentere for, hvad det er, der gør, at netop dette kursus vil bringe dig tættere på dit næste job. Hvis de godkender det, får du det gratis og kan bare glæde dig til at komme i gang og blive beriget med ny vide og vigtig lærdom.

Projektledelse for ansatte  

Når man investerer i et projektlederkursus i en virksomhed, er det fordi man vurderer, at medarbejderen kan få rig gavn af sådan et forløb. Derfor skal det være målrettet og relevant for de opgaver, som medarbejderen skal løse i dagligdagen. Her er det særligt relevant for en medarbejder, der sidder og håndterer mange projekter, at få redskaber til projektstyring. Der kan nemlig være mange aktører involveret i et projekt, som man skal holde proaktivt styr på og her kan et projektlederkursus sikre, at virksomheden holder tungen lige i munden.

Ønsker du at blive gravid? Tænk over kost og livsstil

Du har sikkert hørt en masse gode råd om, hvad du skal gøre, når du bliver gravid. Men vidste du, at din kost og livsstil i lang tid før din graviditet også er meget vigtigt. Ikke bare for din evne til at blive gravid, men også for barnets sundhed? Læs med her for at få læge Charlotte Bechs konstruktive kritik af vores generelle kost og livsstil. Den er som regel ikke god nok, hvis man ønsker sig et sundt barn. Kost og livsstil bør optimeres hos de par, der gerne vil have et barn.

Kroppen er kompleks, og der er mange ting, der er vigtige for vores sundhed. Men særligt kost og livsstil har vist sig at være vigtige. Derfor er det også et essentielt fokusområde for dig, der ønsker at blive forælder. Og det gælder uanset om du er mand eller kvinde. 

Du skal ikke opfatte disse gode råd fra læge Charlotte Bech som kritik, hvis du ikke følger dem allerede. Det er ikke ment som kritik af din nuværende kost og livsstil. Se dem i stedet som en hjælp til at optimere mulighederne for en positiv graviditetstest, en sundere graviditet og et sundere barn.  

Følg Sundhedsstyrelsens anbefalinger

Første skridt til at klargøre kroppen til at blive forælder er at følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Sundhedsstyrelsen giver en række vigtige anbefalinger, som du bør følge, før du bliver gravid: 

 • Kvinden bør tage kosttilskud af 400 mg folinsyre dagligt.
 • Begge parter bør undgå at drikke alkohol og ryge tobak (undgå også passiv rygning).
 • Får I medicin, bør I tale med lægen om dens indvirkning.
 • Kvinden bør se på om der er forhold på hendes arbejde som kan have potentielt skadelige virkninger.
 • Både manden og kvinden bør helt undgå kemiske stoffer.
 • Ingen af parterne bør indtage nogen former for rusmidler.

Rådene gælder både for mænd og kvinder. Derudover anbefaler Sundhedsstyrelsen, at du bruger prævention, så længe du indtager alkohol eller andre rusmidler. Tilsvarende bør du også holde pause med både alkohol og andre rusmidler, hvis du dropper præventionen. 

Tænk også over dine omgivelser og dit arbejde

Udover at følge Sundhedsstyrelsens tiltag er det vigtigt at tænke over din livsstil generelt. Mange kommende forældre glemmer at tænke på, hvordan f.eks. situationen på deres arbejdsplads påvirker deres forplantningsevne. Så læs med for at få læge Charlotte Bechs konstruktive kritik af forskellige arbejdsforhold og hvordan det påvirker fertiliteten og muligheden for at få et sundere barn. 

Arbejder du f.eks. med kemikalier og pesticider? Så bør du blive omplaceret eller fraværsmeldt, så længe du forsøger at opnå en positiv graviditetstest (og faktisk også under selve graviditeten hvis du er kvinde). 

Undersøgelser viser, at luftforurening i en storby kan have en negativ virkning på fosterets vækst – også selv om man er udsat for luftforurening lang tid inden graviditeten indtræder. Det samme gælder luften indendørs i nymalede eller -renoverede lokaler. 

Har du lange nattevagter, eller føler du dig generelt stresset på jobbet? Det giver anledning til læge Charlotte Bechs kritik. For det nedsætter din evne til ægløsning og en sund graviditet, og hos manden kan det skade sædkvaliteten. 

Derudover har undersøgelser vist, at nattearbejde mere end to gange om ugen øger risikoen for spontan abort. Det kan være du bør ændre dit arbejdsskema.

I fritiden bør du desuden gå efter over at være fysisk aktiv uden at overtræne, samt spise en sund og varieret kost. Her kan særligt fuldkornsprodukter, mælkeprodukter og plantebaserede proteiner have en gavnlig effekt. Det er vigtigt med frugt og grønt, herunder også juice af frugt og grønt, gerne med friske grønne krydderurter tilsat. Du kan få inspiration fra en lang række hjemmesider og bøger, der giver gode råd til at juice de grønne spiselige planter fra haven eller skoven, som brændenælde, mælkebøtte, skvalderkål og ramsløg. 

Mandens sædkvalitet spiller også en vigtig rolle

Som mange andre læger giver læge Charlotte Bech også kritik af, at manden ofte bliver glemt i fertilitetsspørgsmålet. Manden er en VIP – a Very Important Person i projektet med at opnå en positiv graviditetstest. 

For manden er det f.eks. vigtigt at tænke over at: 

 • Sørge for at være fysisk aktiv, og undgå at sidde for meget ned, som at se for meget tv.
 • Undgå for hård træning, ekstremsport og intensiv løbetræning.
 • Nedbringe stress og være opmærksom på symptomer på stress.
 • Spise en sund og varieret kost 
 • Tabe sig i vægt ved ekstrem overvægt.
 • Sørge for at få nok søvn.
 • Undgå opvarmning af skridtet.

Hvis du kontakter læge Charlotte Bech, kan hun kan rådgive dig om, hvordan du øger din forplantningsevne.

Charlotte Bech står klar med konstruktiv kritik

Charlotte Bech er læge, foredragsholder og kursusleder. Hun har stor erfaring i at hjælpe ufrivilligt barnløse par. Og hun har allerede hjulpet mange med at blive forældre. Kontakt hende for at få hjælp til øge dine muligheder for at blive forældre til et sundere barn.

Giver forholdet rod i hverdagen? Prøv parterapi på Østerbro

Hvis der er problemer på hjemmefronten, vil det påvirke hele dit liv – inkl. din performance på jobbet. Derfor er det enormt vigtigt at tage problemerne i opløbet og få dem løst ordentligt. Og her kan hjælp fra en parterapeut være et godt redskab. Læs mere om fordelene ved parterapi på Østerbro her!

Der er ikke noget bedre end at have et lykkeligt forhold med en dejlig, støttende partner derhjemme. Det gør alle andre udfordringer – på jobbet såvel som i hverdagen i øvrigt – langt lettere. Og det gør, at du kan fokusere 100 % på f.eks. at klare dig godt på dit arbejde. 

Desværre er det modsatte også sandt, hvis du er i et ulykkeligt og konfliktfyldt forhold. Det kan gøre dig distraheret og ked af det – og så ender du nemt med også at tage et dyk på jobbet. Du laver flere fejl. Du arbejder ukoncentreret. Og du får aldrig slappet af derhjemme. 

Løsningen på problemet vil i mange tilfælde være en parterapeut. En parterapeut kan hjælpe jer med at kommunikere bedre og genfinde den hjemlige lykke. Og I undgår et forfærdeligt break-up, som også vil påvirke jer negativt. Overvej derfor at booke tid til parterapi på Østerbro, og tag problemerne i opløbet. 

Problemer i parforholdet påvirker også dit arbejde

Du tænker måske, at du kan abstrahere fra problemerne derhjemme, når du tager afsted på job. I 9 ud af 10 tilfælde tager du dog fejl. Vi mennesker kan nemlig sjældent lægge helt låg på ting, der frustrerer os. Derfor vil dine parforholdsproblemer ofte komme med i tasken, når du tager på arbejde – og det påvirker din performance.

Drømmer du om en forfremmelse? Eller vil du gerne imponere din nye chef? Så er det vigtigt med en tilfreds og støttende partner derhjemme frem for skænderier og tudeture. Og her kan parterapi været et værdifuldt hjælpemiddel. Det er nemlig langt lettere at gøre et godt stykke arbejde, hvis ham eller hende derhjemme har din ryg!

Derfor bør I overveje at gå i parterapi sammen

Der er flere fordele ved at gå til en parterapeut. I behøver ikke være på randen til at slå op – tværtimod vil langt de fleste par have glæde af at tage til samtaleterapi sammen. 

Det giver jer redskaber til at kommunikere bedre, og I kan tage de værste problemer i opløbet. Derudover vil det styrke jeres forhold til hinanden, så der er styr på hjemmebasen. Og det er guld værd, når der opstår problemer på jobbet eller lignende. 

Få den rette støtte med parterapi på Østerbro

Har der været knas på linjen mellem dig og din partner på det seneste? Så få talt om det, og få det løst, inden det udvikler sig til en reel konflikt. Vedligehold jeres parforhold med en tur til samtaleterapi. Det vil kun styrke jeres samliv!

Drømmer du om en lettere og gladere hverdag med et solidt parforhold? Overvej at kontakte en dygtig parterapeut sammen med din partner. På den måde kan I komme ét skridt tættere på at løse konflikterne og finde tilbage til hinanden igen!

3 online markedsføringskanaler, webshopejeren skal kende til

Hvis du driver en webshop, ved du kun alt for godt, hvor vigtigt det er at markedsføre webshoppen online. Uden markedsføring, ingen salg. Der findes imidlertid et hav af forskellige markedsføringskanaler på nettet, og det kan være svært at vurdere hvilke kanaler, man bør satse på.

I denne artikel ser vi kort nærmere på tre forskellige online markedsføringskanaler, som du bør kende til, når du ejer en webshop. Disse kanaler kan alle hjælpe til at øge din omsætning væsentligt!

Organisk trafik

Organisk trafik er den trafik, der kommer fra Google og andre søgemaskiner. Det betyder, at jo højere du ligger placeret i søgemaskineresultaterne, jo mere organisk trafik får du. Derfor er alle webshopejere også interesseret i at få så mange førstepladser som muligt.

Men hvordan gør man lige det?

Arbejdet med søgemaskineoptimering kaldes for SEO (Search Engine Optimization), og består af forskellige arbejdsprocesser, der alle har til mål at optimere din hjemmeside, så den fremstår bedst muligt overfor søgemaskinerne. Du kan vælge enten at lave SEO selv, eller alternativt lade et marketingsbureau tage sig ad opgaven.

Betalt trafik

Betalt trafik er – ganske logisk – al den trafik, der kommer ind fra forskellige betalte annoncer. Det kan f.eks. være i form af Google Ads, sociale medier, displayannoncering eller noget helt fjerde. Fordelen ved at bruge betalt annoncering er, at resultaterne viser sig med det samme forstået på den måde, at så snart dine annoncer er online, begynder de at skaffe salg – i hvert fald, hvis de er opsat korrekt.

Ulempen er derimod, at betalt trafik – modsat organisk trafik – stopper med at fungere i det øjeblik, at du ikke betaler for at få vist dine annoncer længere. Du kan altså ikke ”investere” i betalt trafik på samme måde, som du kan med organisk trafik.

Affiliate marketing

Affiliate marketing er en salgskanal, som mange webshopejere stadig helt overser, og det er en skam. Affiliate marketing kan nemlig give nogle fantastiske resultater, og så betaler du tilmed kun for markedsføringen, hvis der rent faktisk sker et salg. No cure, no pay!

Denne type markedsføring går ud på, at andre hjemmesider – eller nyhedsbreve, profiler på sociale medier eller andre medier – henviser besøgende til din webshop. Hvis den besøgende ender med at foretage et køb, betaler du en kommission til henviseren. Sker der ikke et salg, kan du til gengæld beholde pengene i lommen.

Brug dem alle

Indenfor online markedsføring gælder det ikke om at satse på den ene kanal fremfor den anden, men i stedet om at prøve sig frem og finde det rette mix af kanaler. Typisk er det muligt at øge omsætningen ved blot at tilføje nye kanaler, da webshoppens markedsføring så henvender sig bredere. Sagt med andre ord – det gælder bare om at komme i gang!

Sådan øger du synligheden af dit køkkenfirma

Hvis du gerne vil øge synligheden af dit køkkenfirma, findes der i dag mange værktøjer online. Værktøjerne kan hjælpe dig med at nå ud til den rette målgruppe. Det kræver dog, at du bruger tid på at lære din målgruppe godt at kende. I denne artikel bliver køkkenfirmaet HCI brugt som eksempel. For at nå ud til målgruppen, skal de undersøge, hvilke søgeord målgruppen bruger. Det er også vigtigt, at hjemmesiden er brugervenlig. Hvis kunderne leder efter et køkken fra HCI, skal de nemt kunne finde det på siden. Det gør det nemlig nemmere at komme ud til kunderne, hvilket vil øge ens salg.

Nå ud til målgruppen med SEO

Hvis køkkenfirmaet HCI skal nå ud til deres målgruppe, kan det være en god idé at sætte sig ind i SEO. Det kommer af det engelske Search Engine Optimization, og det betyder søgemaskineoptimering. Det handler blandt andet om at finde de søgeord, som målgruppen bruger, når de søger efter køkkenfirmaet. Det kan være at målgruppen søger efter et køkken fra HCI eller snedkerkøkken. Køkkenfirmaet skal altså sørge for at implementere søgeordene i deres tekster på hjemmesiden. Når firmaet har implementeret søgeordene på hjemmesiden, er der større chance for at få en bedre placering på søgemaskiner som Google, Yahoo og Bing. Hvis køkkenfirmaet bliver placeret som en af de første 10 hjemmesider på søgemaskinen, er der større chance for, at målgruppen finder hjemmesiden. Målgruppen kigger med stor sandsynlighed ikke på de resterende sider. Det er derfor vigtigt at ligge højt på søgemaskinerne, så målgruppen kan finde et køkken fra HCI.

Brugervenlighed på hjemmesiden

Hvis køkkenfirmaet skal tiltrække flere kunder til hjemmesiden, er det også vigtigt at fokusere på brugervenligheden. Hjemmesiden skal være overskuelig og nem at gå til. Det nytter ikke noget, at hjemmesiden ser rodet og gammeldags ud. Det kan derfor være en god idé at lave en menu, hvor besøgende på hjemmesiden kan få et overblik over varerne og firmaet. HCI kunne blandt andet lave en menu med kategorier som køkken fra HCI, kontakt, om os og projekter. Det kan også være en god idé at gøre brug af multimedia på hjemmesiden. Det kan være elementer som lyd, video, billeder og tekst, der kan være med til at fange kundens opmærksomhed. Køkkenfirmaet kunne for eksempel skabe blikfang på forsiden med en video af de forskellige typer af køkkener, som de sælger. Billeder af køkkenerne kan også være med til at fange kundernes opmærksomhed.  

Betal for annoncer

Det er også muligt at betale for annoncer, så køkkenfirmaet bliver mere synlige online. Firmaet kan bruge SEM som står for Search Engine Marketing. Her skal køkkenfirmaet give et bud på, hvor meget de højest vil betale for et søgeord. Søgemaskinen vurderer dog også, hvor relevant indholdet på køkkenfirmaets hjemmeside er for den kunde, der søger. Hvis køkkenfirmaet byder højest på et søgeord og er mest relevant for kunden, så bliver annoncen placeret øverst på søgemaskinen. Det er en fordel at blive placeret øverst på søgemaskinen, hvis kunden er på udkig efter et køkken fra HCI. Det betyder at kunden ser køkkenannoncen som det første, når vedkommende søger på søgemaskinen.