3D print i høj kvalitet

Du har nok hørt om 3D print, og ved at der er utallige muligheder for at printe et produkt. Hos https://damvig.dk/, er teknologien, materialer og efterbehandling der er med til at det kun er fantasien der sætter grænser. Der investeres konstant i ny teknologi og har branchens mest avancerede produktionsudstyr. Der bliver taget godt hånd om kunderne og der arbejdes med din case i 100% fortrolighed. Vi rådgiver dig hvis der er brug for vejledning til dine emner.

Mange virksomheder benytter 3D print

3D print er meget oppe i tiden. Mange virksomheder benytter sig af 3D print. Det bruges af virksomheder til salg af deres produkter. Emner og objekter printes i hvid grå eller transparent og der er mange virksomheder der benytter sig af disse uden de bliver malet. Hvis du ønsker en anden farve, har vi alle farve. Der er mulighed for at farve emnet eller objektet med normal spray der har en tykkelse på 0,1 mm tyk maling. Hvis emnet skal have et tyndere lag maling, anbefaler vi at der bruges airbrush. Vi kan rådgive dig i hvilken maling der egner sig til dit produkt.

6 forskellige typer materiale

Når din virksomhed skal have printet i 3D print er det vigtigt at finde uf af, hvilken type materiale der egner sig til dit produkt. https://damvig.dk/ har 6 forskellige typer print materiale. Indenfor de forskellige typer er der også forskellige hårdheder.

3D print til Prototype

Er du iværksætter, Startups eller en offentlig myndighed har vi den ekspertise der skal til for at hjælpe med at printe emnet eller objektet det færdige produkt klar til salg. Vi kan hjælpe med alle trin, hvad enten det er udvikling, prototype eller serieproduktion. Vi rådgiver om valg af materiale til et emne der skal bruges som prototype eller i en serieproduktion. Der er forskellige udviklingsfaser i et produkt og det kan godt være at emnet eller objektet skal afprøves i forskellige typer materiale før det rigtige resultat viser sig.

Arbejdet til stor præcision

At arbejde med 3D print kræver meget nøjagtighed og præcision. Det er yderst vigtigt at emnerne bliver lagt rigtigt i printeren så der kan printes så mange emner som muligt per print. Der arbejdes præcist og meget målrettet når emnerne både printes og færdiggøres til kunden. Så kunden altid er tilfreds når emnerne eller objekter modtages.

Utallige emner gennem tiden

Hos https://damvig.dk/ har der været rigtig mange produkter igennem maskinerne i årenes løb. Lige fra brillestel, cykelhjelme, beholdere og medicinske komponenter.

Rådgivning og møde om udvikling i dit produkt

Står du et sted i din produktudvikling, hvor du har brug for rådgivning. Tilbyder vi gerne til rådighed, hvor vi sammen drøfter de forskellige muligheder og materialer der er mest gavnligt for dit produkt.

Bæredygtig 3D print

I disse tider hvor virksomheder skal tænke bæredygtig produktion er der fokus på at genbruge materiale ud fra de printopgaver der laves. Alt det overskydende materiale genbruges.  er der maskiner der printer i bæredygtigt materiale da materialerne støv genbrugs til andre emner.

Sådan holder du liv i din kopimaskine

Der er vel nærmest ikke noget værre end at stå med en ordentlig stak dokumenter, og så virker den der kopimaskine bare ikke. Det er både tidskrævende og frustrerende at få det fikset. Men der er faktisk en håndfuld gode råd du kan følge, så du næsten helt undgår at stå i den situation. Læs med her, jeg har nemlig samlet en lille og hurtig guide til dig.

Kopimaskinen og dens funktioner

En god kopimaskine til erhverv er som regel en absolut nødvendighed på det fleste arbejdspladser. For selvom vi bliver mere og mere digitale, så har vi stadig brug for en god gammendags kopi ind imellem. Det er altså en maskine som bliver brugt af de fleste virksomheder – både store og små. Og de fleste kan også meget mere end blot at kopiere det dokument du står med. De fleste kan også printe direkte fra en computer, eller eksempelvis sende en fax hvis det skulle være nødvendigt.

Bedste råd til vedligehold af din kopimaskine

En kopimaskine kan i det mange tilfælde, være en bekostelig affære at anskaffe sig. Derfor er det ofte et køb man ikke er interesseret i at foretage sig alt for tit. Der er derfor et par gode vaner du med fordel kan starte, så din kopimaskine lever så længe i kopirummet som overhovedet muligt.

Start altid med at læse den manual der medfølger. Heri kan du også ofte finde hjælp til fejlsøgning hvis uheldet er ude.

Vær opmærksom på at din kopimaskine bliver rengjort regelmæssigt. Både for den generelle hygiejne på kontoret, men også for at forhindre snavs, støv og andet skidt i, at komme ind i de mekaniske dele.

Brug korrekt papir til de rigtige opgaver

Sørg for at bestille et regelmæssigt serviceeftersyn ind i mellem. Hvor ofte afhænger selvfølgelig af, hvor meget kopimaskinen bliver brugt til daglig.

Søgeoptimering af virksomhedens hjemmeside

Som virksomhed kan du gøre brug af online marketing til at fremme virksomhedens synlighed online for kunderne. Der findes forskellige strategier, for at dette kan lykkes, blandt andet ved søgeoptimering. Ved brug af det bedste seo bureau, kan virksomheden nå nye højder. Du kan læse nærmere her og få indblik i, hvordan du gennem søgeoptimering kan fremhæve virksomheden online, der forhåbentligt får flere kunder til at vælge jer.

Derfor er vigtigt med en god søgeplacering

Særligt på Google og Bing er det vigtigt at have en god søgeplacering. Når kunder googler forskellige søgeord, som er relevante inden for jeres virksomhed, er det afgørende, at I netop kommer frem som et af de første søgeresultater. Ved at have en lav søgeplacering kan ens virksomhed hurtigt drukne i mængden af tilsvarende virksomheder. Ved at have de rette ord og formuleringer på jeres hjemmeside, kan I komme i tops på Googles søgemaskiner. Det lyder simpelt, men SEO kan være tidskrævende.

Det koster selvfølgelig at få hjælp og at samarbejde med et bureau, og her skal man som virksomhed overveje, hvad man vil betale. Ved at få hjælp af det bedste seo bureau, som er eksperter på området, kan pengene hurtigt være tjent ind igen, hvilket er værd at tage med i sine overvejelser. Der findes flere bureauer og eksperter inden for de forskellige marketingområder, som kan hjælpe jeres virksomhed.

Fordele ved at anvende et bureau til søgeoptimering

Flere virksomheder oplever en væsentlig forskel, idet de benytter et bureau til at hjælpe dem med deres marketing, og det er selvfølgelig en fordel at få hjælp af det bedste seo bureau.

  • Ud fra algoritmer kan bureauer nøjagtigt måle, hvor der er behov for online optimering af virksomhedens hjemmeside.

  • SEO er en mere prisvenlig strategi frem for andre online marketingstrategier, som koster væsentligt mere.

  • Virksomheden er garanteret at få en bedre rangering på Google.

Hvad du skal gøre, hvis din virksomhed sejler

Artiklen er sponsoreret

Det er en ny og anderledes tid, vi lever i. For tre år siden så økonomien i din virksomhed helt sikkert anderledes ud. Nu virker alt meget mere usikkert, og det skyldes blandt andet stigende energipriser og de generelt højere priser. 

Hvis du føler, at det sejler lidt i din virksomhed, er der nogle ting, du selv kan gøre. Det behøver ikke at være de store og omvæltende ting, du starter med. 

Få orden i tingene 

Sådan i helt bogstavelig forstand, er det vigtigt, at der er orden i din virksomhed. Det gælder rent fysisk, at dine ejendele i virksomheden bør være sorteret og tilhøre en plads. Hvis du har svært ved at forestille dig, hvordan det skal gøres, kan du for eksempel købe nogle pallereoler, hvor du kan opbevare en masse ting. Det vil med det samme give dig et bedre overblik, og i sidste ende skabe mindre stress for dig, når du går rundt i din virksomheds lokaler. 

Snak med partnere og medarbejdere

Det er utrolig vigtigt, at du snakker og orienterer dig med dem, du driver din virksomhed med. Det er akkurat lige så vigtigt, at du snakker med dine medarbejdere, som at du snakker med dine partnere. I er alle med til at holde hjulene kørende i virksomheden, og den ene er ikke vigtigere end den anden. Hvis dine medarbejdere skulle forsvinde i morgen, ville din virksomhed højst sandsynligt miste meget i værdi på kort tid. Det er værd at huske på, når man driver virksomhed, uanset hvilket felt man er i. Du skal snakke med alle levende billeder i din virksomhed, for at danne dig det bedste overblik. Samtidig er det godt at høre alle, når man befinder sig i en usikker situation. Alle skal være trygge. 

Materialeudlejning er den nemme løsning til både fest og arbejde

At holde en stor fest koster en hel masse penge. Den gode nyhed er at der er penge at spare, hvis du er villig til at tænke lidt ud af boksen. Det samme gælder byggeprojekter, små som store. Der er også gode penge at spare her, hvis du giver det en ekstra tanke. Læs med herunder og find ud af hvordan.

Fest i det fri er en billigere løsning

Har du selv en stor have, så er det oplagt at holde din store fest der. Med materieludlejning på Sjælland kan du nemt og bekvemt leje en ekstra toiletvogn, så alle gæster kan komme på toilettet, når der er behov for det.

Har du ikke en stor have, findes der mange grønne områder som du enten kan benytte gratis, eller mod en mindre betaling. Prisen er under alle omstændigheder lavere, end hvis du skal ud at leje et festlokale. Materialeudlejningen kunne i dette tilfælde både være en toiletvogn og en mandskabsvogn, som også indeholder køkken.

Ombygning i mindre skala

Skal du have bygget om i nogen af de vitale rum, som køkken eller bad, så kan materialeudlejning også være værd at overveje. Et nyt køkken eller badeværelse, tager som regel mere end en weekend at få på plads. Derfor er det en fordel at have en toiletvogn eller mandskabsvogn stående i indkørslen, indtil du igen kan bruge dine egne faciliteter.

Mandskabsvognene kommer i forskellige størrelser og nogen af dem har både køkken og bad.

Ombygning i stor skala

Er det den helt store renovering der er tale om, kan du igen overveje materialeudlejning. Et hotel for hele familien, i den periode I ikke kan bruge huset, kan blive en meget dyr affære. En eller måske to mandskabsvogne, kan være et både billigere og nemmere alternativ.

Når uheldet er ude

Med det klima som vi har nu, er det svært at gardere sig mod de store uheld. Både brande og oversvømmelser kan gøre din bolig fuldstændig ubeboelig i en kortere eller længere periode. Akut genhusning er ikke altid en mulighed og måske heller ikke en mulighed som du har lyst til. En god mandskabsvogn er indrettet med både sovepladser, toilet og et køkken til den daglige madlavning. En mandskabsvogn kan nemt være den bedste løsning, og faktisk også den billigste løsning hvis uheldet er ude.

Materialeudlejning til mange forskellige opgaver

Uanset om du skal holde en fest, bygge om eller har været ude for et uheld, så kan materialeudlejning være en nem og hurtig løsning på problemet. Der findes mandskabsvogne og andre vogne, som helt sikkert kan dække dit behov. Vognene er forskellige i deres udformning. Nogen er fint anvendelige til en kort periode, som en fest eller en mindre ombygning. Andre er meget mere komfortable og kan nemt bruges som beboelse i en kortere eller længere periode. I langt de fleste tilfælde vil materialeudlejning være en både nemmere og billigere løsning, end de fleste alternativer.