Nye lokaler til din forretning?

Står du og din forretning og skal bruge nye lokaler? Man kan vælge at købe billige, slidte lokaler og renovere dem, eller købe de helt perfekte lokaler fra starten, så man hurtigt er kørende på den nye lokation. Hvilken løsning vælger du? Og har du overvejet hvordan det skal indrettes?

Gør-det-selv løsningen

En løsning når du skal finde nye lokaler, kan være at finde billige lokaler, der skal have en kærlig hånd. Det kan være en billigere løsning, hvor du måske skal gå på kompromis med lokationen.

Det du til gengæld kan opnå, er en lokation med muligheder for at gøre stedet til helt dit eget. Alt efter hvilken forretning du har, kan du vælge at indrette stedet helt som du har i tankerne, med optimale forhold for at drive din forretning på den bedst tænkelige måde.

Det vil dog kræve en del mere arbejde, så hvis du vælger at gøre det selv, så læs om forskelligt elværktøj på handytools. Spørgsmålet du skal overveje, er om friheden vægter nok til at vælge en løsning som denne.

Køb af lokaler

På den anden side kan du også vælge at købe de optimale lokaler til din forretning, uden at skulle tænke på at lave noget om, eller med tanke på kun at justere småting.

En løsning som denne kan hurtigt vise sig at være dyr, da en bolig med minimale krav til renovering også gerne er forbundet med en høj købspris. Men er man villig til at ofre lidt ekstra, kan denne løsning sagtens være god.

En fordel ved denne løsning er også, at man hurtigt kan komme fra de gamle lokaler til de nye, hvilket kan betyde en nem og glidende overgang for dig og din virksomhed. For at du kan sætte dig helt ind i køb af lokaler, kan du læse en bolighandel guide, der vil give en god og dybdegående indsigt.

Det kan også være en god idé at søge hjælp fra en boligadvokat, så du sikrer dig at alt er i orden i forhold til dit råderum over boligen, både nu og i fremtiden.  

Overvejelser omkring indretningen

Når du leder efter lokaler, kan det være en god ting på forhånd at have kigger på hvilken indretning man ønsker sig. Er det en kontorvirksomhed, kan det være værd at kigge på, om man ønsker sig et åbent kontorlandskab, eller om man hellere vil have det opdelt i mindre kontorer i lokaler.

Hvis du har en engros virksomhed kan det være værd at kigge på størrelsen af lokaler, samt muligheden for at få transporteret varer til din forretning. Der skal formegentlig både være plads til lager og fysisk forretning, hvor lokaler til personale formegentlig også skal prioriteres.

Derfor er det vigtigt at du først kigger på potentialet af den bolig du kigger på til din forretning. Nogle gange finder man noget perfekt fra starten, men andre gange finder man en bolig, hvor potentialet til det helt rigtige er til stede, hvis bare lige stedet får en kærlig hånd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *