Mobiludviklingen fortsætter med eksplosiv vækst

Nærmest alle har en mobiltelefon i dag. Når du møder nogle, som ikke har en smartphone, er det stort set altid et selvvalg, fordi de ikke føler, at de kan styre de mange notifikationer, som de får på deres mobil. Det ændrer ikke på, at mobilen er kommet for at blive, selvom de sikkert en dag kan få en ny rolle.

Den har allerede nu ændret vores liv dramatisk, da vi alle sammen altid har den på os. Vi slår alt op, når vi skal spise, eller hvis vi skal vide, hvor vi kan få en kaffe. Selv det at finde en kæreste er på ens mobil.

Alt tyder på, at denne udvikling fortsætter, og vi vil se endnu mere innovation på mobilområdet i fremtiden. Den helt store ændring er selvfølgelig, fordi alle kan udvikle en app til iPhone. Men det skyldes også, at man i dag via Bluetooth kan tilkoble alverdens enheder. Derfor vurderer du måske de bedste højtalere som dem, som er bedst sammen med din mobil.

Hvor kommer den største ændring i fremtiden?

Det er altid svært at spå om fremtiden, og vi har ofte kun fantasi til at tænke på forbedringer inden for de apps og enheder, som der allerede findes til en mobil. Men det er klart, at der sikkert vil ende med at komme noget nyt. Vi så dette med elektroniske løbehjul, som pludselig var over det hele. De kom, fordi man kunne hente en app på sin mobil, og så var det let at bevæge sig rundt i bilen. Her var et privatfirma, som havde gjort oplevelsen med at bestille et elektronisk løbehjul langt mere behagelig end at leje en elcykel. Hvis du vil vide mere om både elektroniske, så bør du læse en el løbehjul test.

Sådan et el løbehjul kan tilgås fra din mobil, du kan finde frem til den, og du kan se, hvor du skal hen. Det er smart, at du blot kan tilkoble til din mobiltelefon. Vi vil komme til at se mere af dette i fremtiden, at der pludselig er et nyt produkt, som alle bare må have. Det er svært at forestille sig, at sådan et produkt ikke skulle være til din mobil.

Går udviklingen nogensinde væk fra mobiltelefonen?

Jeg tror, at vi vil have mobiltelefoner, indtil vi en dag har noget, som er endnu bedre. Dette vil nok være en form for supercomputer, som du kan tilgå via din hjerne. Det er noget af det, som Elon Musk arbejder på, eller i hvert fald har sat i gang.

Det er både en spændende og skræmmende udvikling. Men det ville også have været skræmmende for vores oldeforældre, hvis du fortalte dem om fremtiden, da de var unge. Når en forbedring kommer, tager vi den til os, hvis den gør noget lettere i vores liv, eller vi føler, vi har brug for opfindelsen. I mange år fremover vil vi stadigvæk se, at der er mobiltelefoner, som fylder den rolle i vores liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *