Malere indtager online markedet med ny service

Mere arbejde til maleren skaber en glad maler

Mere arbejde til maleren skaber en glad maler

Der findes i dag et hav af måder, hvorpå man kan tjene penge online. Det handler om at bygge en service eller lave noget indhold, som læserne har nytte af. Der er igennem de seneste år dukket en helt ny online service op. Det er de såkaldte ”3 tilbudssider.” Disse sider findes efterhånden inden for alle brancher og mange af dem nyder i øjeblikket stor succes.

Det er ikke nogen hemmelig, at vi danskere er lidt dovne indimellem. Internettet har givet os et sted, hvor vi kan finde alt det vi har brug for på ingen tid. De føromtalte ”3 tilbudssider” er lavet på baggrund af behovet for hurtigt og nemt, at kunne få tilbud på en opgave inden for hvilken som helst branche. De seneste, der har indtaget branchen er malerne. Vi gider ikke bruge til på selv, at indhente tilbud fra forskellige malere og sammenligne priser, så derfor har malerne nu selv lavet en tjeneste, som kan gøre alt det hårde arbejde for os.

Sådan fungerer konceptet – Bindeled mellem malerfirma og forbruger

En tilbudsservice som den, der er blevet lavet inden for malerbranchen er baseret på leads. Siden fungerer som det mellemled, der forbinder forbrugeren og virksomheden. Det er fuldstændig gratis for forbrugeren, at indhente tilbud gennem siden. Når forbrugeren beskriver sin opgave og trykker indhent tilbud, så har man en kunde, som er klar til at tage imod et tilbud fra en virksomhed. Kunder er penge værd og derfor kan disse leads sælges videre til de malere, som har indgået et partnerskab med tilbudssiden.

I bund og grund, så skaber man en win-win situation. Det er gratis for kunden, tilbudssiden tjener penge på de leads den genererer og virksomhederne får flere kunder. Kunderne strømmer til disse sider, fordi de hurtigt kan få et overblik over, hvor meget de skal betale for, at få deres opgave udført. Det er nemt, hurtigt og ikke mindst gratis – alle tre ting, som forbrugere er ekstremt glade for.

Prisen på leads variere, men i de fleste tilfælde er det muligt, at tage en forholdsvis høj pris for dem. Hvis en maler f.eks. betaler 500 kr. for at få en kunde og den pågældende kunde skal have lavet malerarbejde for 10.000 kr. så har man jo lavet en rigtig god forretning. Det er en branche, der kræver hårdt arbejde, men når det først kører, så kan man skabe en rigtig fornuftig forretning. Malerne har nu indtaget branchen, men der er fortsat massere af muligheder for, at starte lignende tilbudssider inden for andre brancher.

Læs mere om konceptet på malertilbud.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.