Indret din bolig med sans for detaljen ved hjælp af disse tre råd

De fleste ønsker et hjem med en personlig indretning, hvor der tydeligt er tænkt over detaljerne. Ofte ender indretningen dog alligevel med at blive generisk og praktisk, når beslutningerne for indretningen skal træffes. Læs med her og få tre gode råd til, hvordan du skaber en unik indretning med sans for detaljen.  

Gør plads til teksturer

Teksturer er ofte overset og forbigået, når det kommer til boligindretningen, på trods af, at teksturer er en nem måde at give boligen et helt særligt udtryk på. Det kan eksempelvis gøres med en velour sofa, der hurtigt bliver et statement i familiestuen, og både kan skabe en luksuriøs hotelstemning eller en mere hyggelig og afslappet stemning alt efter, hvilke møbler, tæpper og puder, sofaen styles sammen med. På den måde kan teksturer være med til at give boligen et personligt præg, der med det samme fortæller noget om familiens stil og smag. En velour sofa er desuden ikke alene smuk at se på, men er samtidig et komfortabelt valg, når det kommer til det møbel, som familien bruger størstedelen af hyggestunderne i. 

Find kreative opbevaringsløsninger

En mindre detalje, der kan gøre en stor forskel for, både for hvor praktisk boligindretningen er i dagligdagen, samt for boligens overordnede udtryk, er de kreative opbevaringsløsninger, der passer til netop de behov, familien har. Det kan eksempelvis være, at pladsen i entreen er begrænset, og at familiens fodtøj derfor ligger og flyder. En løsning på problemet kan være en kurv med låg, der ikke fylder særlig meget, men som kan rumme mange sko og samtidig er smuk at se på. Sådanne opbevaringsløsninger, hvor funktionalitet og design går hånd i hånd, er en helt perfekt måde, at skabe en indretning der udstråler, at der er tænkt over detaljerne. 

Sæt et personligt præg

Det er ikke nogen hemmelighed, at brugen af personlige genstande i boligindretningen i høj grad gør hjemmet mere hyggeligt og indbydende at være i. Det behøver dog ikke alene at være familiebillederne og de pyntegenstande, børnene har lavet i børnehaven, der sættes på display. Det kan også gøres ved at invitere en del af sin historie ind i indretningen – hænge en plakat fra barndomsbyen op på væggen eller give arvegenstandene en særlig plads i vindueskarmen. Det giver ikke alene indretningen et helt unikt udtryk, men giver også dine gæster et indblik i familiens værdier, så snart de træder ind i hjemmet. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *