Hold styr på affaldet

Dette indhold er sponsoreret

Synes du, det flyder med papiraffald på bordet, når du har krøllet tusind post it-noter sammen efter et møde med brainstorming og planlægning, eller er du bare træt af at skulle ud i køkkenet med dit skrald, når du har spist en chokoladebar mens du har siddet til en forelæsning online?

Hvis det er tilfældet, kan en affaldsspand på kontoret være din redning. En affaldsspand i hård plast giver dig muligheden for at sætte en pose i og i et simpelt design skjule dit affald, så du helt simpelt kan sidde på værelses og komme af med det, du ikke længere har brug for ligger på dit bord. Affaldsspandene har alle et design, der er minimalistisk og sagtens kan passe ind i et kontormiljø, uden man tænker, det er i vejen eller bryder stilen særligt.

Mange forskellige funktioner

En affaldsspand skal først og fremmest være praktisk. Det er de færreste, der investerer i en skraldespand af designmæssige årsager, men det betyder ikke, at man ikke kan få en skraldespand, der diskret kan passe ind på kontoret. Skraldespandene kan have mange forskellige funktioner. Nogle har et vippelåg, så man nemt kan smide det ud, man har brug for, og hvor låget vipper tilbage af sig selv, når man er færdig. Andre kan omvendt åbnes med en pedal, så mange forskellige mennesker ikke behøver tage fat i låget, når man skal smide sit affald ud.

Hvis du har brug for en affaldsspand, der skal bruges til andre ting, kan det også lade sig gøre. Du kan blandt andet få en batterispand, så du ikke behøver bruge en skotøjsæske til at smide batterierne ud i, før de køres på lossepladsen. Med en simpel batterispand kan du holde styr på døde batterier, så de ikke ved en fejl ryger i dagrenovationen og bliver sorteret forkert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.