Har du brug for en advokat til din start-up virksomhed?

Hvis du er ved at starte en virksomhed, har du med stor sandsynlighed brug for en advokat. Blandt andet kan advokaten hjælpe dig med at stifte selve virksomheden som et selskab. Derudover er der også flere andre ting, som en advokat kan hjælpe dig med. Blandt hvis du skal tage pant på nogle af jeres produkter.

Uanset, hvilken slags virksomhed du er ved at starte, kan en advokat sørge for, at du og dine eventuelle kompagnoner holder jer inden for lovens grænser. På den måde undgår du at blive forsinket i din proces, fordi du ikke havde styr på lovgivningen. DLA Piper kan hjælpe dig med flere af de udfordringer, som du må møde som iværksætter.

Hvem er DLA Piper?

DLA Piper er den største advokatvirksomhed i Norden. Derudover er de også nogle af de førende på verdensplan. Derfor råder virksomheden også over flere advokater, der har hver deres specialeområde. Derfor kan virksomheden altid tilbyde dig kvalificeret og målrettet juridisk rådgivning fra deres kompetente og passionerede medarbejdere.

Hvis du har ambitioner om at have en international virksomhed, er DLA Piper helt klart også den rette advokatvirksomhed at samarbejde med. De har kontorer i flere forskellige lande og er vant til at beskæftige sig med international lovgivning.

Mere om DLA Piper

Faktisk er DLA Piper også den eneste advokatvirksomhed, der har kontorer i alle nordiske lande. Hvis du derfor i første omgang kun har ambitioner om at indtage det nordiske marked, er DLA Piper stadig et fortræffeligt valg. Deres tilstedeværelse i alle de nordiske lande gør det nemmere for dig at få kvalificeret hjælp til de juridiske udfordringer og problemstillinger med din virksomhed.

Når du opstarter en virksomhed, er der al grund i verden til at danne et så solidt juridisk grundlag som muligt. På den måde starter du nemlig ikke processer, der senere kan spænde ben for din virksomhed. I stedet får du skabt holdbare processer, der kan føre din virksomhed videre.

Visionen for DLA Piper

DLA Piper har en klar vision om at levere kvalitet for deres kunder. Derfor vil du opleve, at medarbejderne altid kommer med både praktiske og innovative løsninger på dine juridiske spørgsmål. Virksomheden råder over flere specialiserede advokater, der ofte sparrer med hinanden på kryds og tværs. Det gør virksomheden i stand til altid at levere gode løsninger til netop din virksomhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *