Giver forholdet rod i hverdagen? Prøv parterapi på Østerbro

Hvis der er problemer på hjemmefronten, vil det påvirke hele dit liv – inkl. din performance på jobbet. Derfor er det enormt vigtigt at tage problemerne i opløbet og få dem løst ordentligt. Og her kan hjælp fra en parterapeut være et godt redskab. Læs mere om fordelene ved parterapi på Østerbro her!

Der er ikke noget bedre end at have et lykkeligt forhold med en dejlig, støttende partner derhjemme. Det gør alle andre udfordringer – på jobbet såvel som i hverdagen i øvrigt – langt lettere. Og det gør, at du kan fokusere 100 % på f.eks. at klare dig godt på dit arbejde. 

Desværre er det modsatte også sandt, hvis du er i et ulykkeligt og konfliktfyldt forhold. Det kan gøre dig distraheret og ked af det – og så ender du nemt med også at tage et dyk på jobbet. Du laver flere fejl. Du arbejder ukoncentreret. Og du får aldrig slappet af derhjemme. 

Løsningen på problemet vil i mange tilfælde være en parterapeut. En parterapeut kan hjælpe jer med at kommunikere bedre og genfinde den hjemlige lykke. Og I undgår et forfærdeligt break-up, som også vil påvirke jer negativt. Overvej derfor at booke tid til parterapi på Østerbro, og tag problemerne i opløbet. 

Problemer i parforholdet påvirker også dit arbejde

Du tænker måske, at du kan abstrahere fra problemerne derhjemme, når du tager afsted på job. I 9 ud af 10 tilfælde tager du dog fejl. Vi mennesker kan nemlig sjældent lægge helt låg på ting, der frustrerer os. Derfor vil dine parforholdsproblemer ofte komme med i tasken, når du tager på arbejde – og det påvirker din performance.

Drømmer du om en forfremmelse? Eller vil du gerne imponere din nye chef? Så er det vigtigt med en tilfreds og støttende partner derhjemme frem for skænderier og tudeture. Og her kan parterapi været et værdifuldt hjælpemiddel. Det er nemlig langt lettere at gøre et godt stykke arbejde, hvis ham eller hende derhjemme har din ryg!

Derfor bør I overveje at gå i parterapi sammen

Der er flere fordele ved at gå til en parterapeut. I behøver ikke være på randen til at slå op – tværtimod vil langt de fleste par have glæde af at tage til samtaleterapi sammen. 

Det giver jer redskaber til at kommunikere bedre, og I kan tage de værste problemer i opløbet. Derudover vil det styrke jeres forhold til hinanden, så der er styr på hjemmebasen. Og det er guld værd, når der opstår problemer på jobbet eller lignende. 

Få den rette støtte med parterapi på Østerbro

Har der været knas på linjen mellem dig og din partner på det seneste? Så få talt om det, og få det løst, inden det udvikler sig til en reel konflikt. Vedligehold jeres parforhold med en tur til samtaleterapi. Det vil kun styrke jeres samliv!

Drømmer du om en lettere og gladere hverdag med et solidt parforhold? Overvej at kontakte en dygtig parterapeut sammen med din partner. På den måde kan I komme ét skridt tættere på at løse konflikterne og finde tilbage til hinanden igen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *