Forøg værdien af din bolig med reoler

Er din lejlighed eller dit hus til salg er der mange forskellige muligheder for at gøre den mere salgsbar. Du kan lægge nye gulve i, du kan male hele matriklen eller du kan overveje at sætte nogle pæne ordentlige reoler i.

 

Valg af reol

Reolen du vælger skal selvfølgelig passe ind i din lejlighed. Her kan du med fordele vælge at lade dig inspirere af forskellige boligmagasiner. Du skal vælge en der passer ind, der giver liv og vitalitet. Den skal være sin egen, unik, men uden at dominerer for meget i billedet så eventuelle købere ikke bliver afskrækket af det. For eksempel en afslappet hvid reol kan virke meget beroligende og gøre det rum den er placeret i større.

 

Forkert valg af reol kan have modsat effekt

reol i hvidVælger du den rigtige reol kan du øge værdien af din bolig. Men det kan have endnu værre konsekvenser hvis du sætter den forkerte reol i. Reolen vil enten forsvinde i rummet og ikke have nogen effekt eller endnu værre, den optager for meget plads og gør dit rum den er placeret i alt for mørk.

Når du vælger reolen kan du med fordel tage en tur i et boligvarehus såsom Ikea og se på reoler. Reolen du vælger skal være en du ser i udstillingen som kan passes ind i din bolig. Og husk når du placerer genstande i din reol så skal de være så neutrale som muligt. Prøv at lade dine ting forsvinde i reolen sådan at ingen lægger mærke til selve indholdet. På denne måde er det intet som afskrækker købere.

 

Du kan også gøre et vovet forsøg og tage en stærk og dominerende reol. Reolen kan være teak, mahogni eller jabota. En sådan dominerende og stærkt udseende reol vil højst sandsynlig skræmme nogle købere væk. Men der er også chance for at det er det som sælger dit hus eller lejlighed. Så du kan vælge at tage chancen og købe og isætte en stærk, dominerende reol, eller du kan tage den sikre og sørge for at reolen du vælger er neutral og falder ind i rummet og gør det visuelt større og lysere

Læs mere om reoler her: http://aabs.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *