Find det fedeste interiør til dig hjem

Indretningen af dit hjem eller måske dit kontor er en ekstrem vigtig ting. Det er som dit visitkort overfor de mennesker, der kommer på besøg. En stor del af din indretning er det interiør, som du vælger skal være i dit rum.

Interiør er det indre i dit hus

Modsat eksteriør er interiør det indre i dit hus. Altså alt det der inde i huset. Altså det kan være møbler og billeder og andet udstyr, der er i et hus eller måske på et kontor. Selve ordet interiør kommer fra både det franske sprog og fra latin, hvor det har stort set samme betydning, som det har nu på dansk.

ByChrillesen er et godt brand

Søger du efter et godt brand med hensyn til at finde interiør til hjemmet, så er det oplagt at benytte sig af produkter fra ByChrillesen. ByChrillesen et en dansk virksomhed og brand. De tilbyde et stort udvalg af forskellige slags interiør. Der er tale om håndlavede produkter, lavet med kærlighed og i et specielt og unikt design. Falder ByChrillesen i din smag, så sender du signalet om at du har god stil.

Personligt præg

Du har med ByChrillesen virkelig mulig at kunne sætte dig helt personligt præg på din indretning. For det er vigtigt at du føler dig til rette i dit hjem. Det er her du skal trives, og her du skal kunne byde dine gæster velkommen. Det brede sortiment af unikt boliginteriør de har hos ByChrillesen produkter du kan gøre det med.

Til alle rum

Hos ByChrillesen producerer de interiør til alle rum i dit hjem. Det hele er 100 procent håndlavet. Altså hvert eneste produkt er støbt og slebet i hånden hos producenten. Og det hele er udviklet og produceret i Danmark. Der findes produkter til både køkkenet, til badeværelset, til stuen, og selvfølgelig til soveværelset.

Bordskåner til glas

De fleste mennesker har brug for bordskånere. Man vil jo gerne beskytte sit lækre bord. ByChrillesen har blandt andet bordskånere i pastelfarver, som man kan købe i sæt med to styk. De er et dekorativ alternativ til sofabordet og lavet i tre forskellige pastelfarver.

Også lamper

Hos ByChrillesen fører de faktisk også et bredt udvalg af lamper, du kan bruge i din indretning. Altså stadig håndlavet produkter, der er udstyret med stofledning og en porcelænfatning. Både dekorative og praktisk. Og de kan bruges mange steder i hjemmet.

Køb online

Via ByChillesen.dk kan du købe de kendte produkter fra virksomheden, der har hjemme i Kastrup på Amager. Du kan blandt andet købe en bølget pink lysestage, der er ne del af sommer kollektionen. Den flotte lysestage har plads til tre lys, er 8 cm høj og 24,5 cm i bredden. Eller hvad med en dekorationsbakke i grå med marmor med sølv. Denne er perfekt til blandt andet opbevaring af smykker. Men kan også bruges til at holde styr på papirclips, elastikker og kontorartikler, hvis du har den på kontoret. Den kan dog også bruges som almindelige dekoration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *