Få skattefri kontormøbler

Det er mange år siden at det var muligt at trække udgifter til hjemmekontoret fra i skat.
Faktisk har det i en lang årrække været utrolig svært overhovedet at få fratrukket udgifter til erhverv såfremt det var i forbindelse med privaten også.
Dog ændrede tingene sig en del under corona pandemien, hvor man igen valgte at indføre en ordning så medarbejdere kan trække møbler til hjemmekontoret fra i skat.
Det er den såkaldte bruttolønsordning, og den kan du læse meget mere om her.

Sådan foregår bruttolønsordningen

En bruttolønsordning betyder at din virksomhed kan lægge pengene ud for dine kontormøbler i første omgang, og derefter trække dem fra din bruttoløn, altså inden du betaler skat.
Du behøver ikke at betale hele beløbet på en gang, men ordningen kan strækkes ud over op til 36 måneder.
På den måde vil du typisk ikke mærke ret meget til udgiften og du undgår at gå på kompromis med ergonomien og et godt arbejdsmiljø når du arbejder hjemmefra.

Kontormoebler.dk har gjort det nemt

For at din arbejdsgiver ikke skal bruge tid på at skulle ud og finde kontormøbler til dig, og du selv kan få indflydelse på hvad der passer bedst ind til dit hjem, så har kontormoebler.dk gjort det nemt for dig og for din arbejdsgiver at få de rette kontormøbler.
Din arbejdsgiver skal blot rette henvendelse til kontormoebler.dk og få oprettet en konto, herefter får du et login som du kan bruge til at vælge blandt de tilgængelige kontormøbler i sortimentet.

Kontoermoebler.dk hjælper med at overholde lovgivningen

For at du og den virksomhed du er ansat i, kan gøre brug af en bruttolønsordning, så kræver det bl.a. at der er udarbejdet en skriftlig aftale, denne har kontormoebler.dk også sørget for at lave til jer, så i blot skal underskrive.
Når du har valgt kontormøbler bliver de selvfølgelig også leveret direkte til dit hjem, så du skal altså ikke selv stå for transport mellem arbejdspladsen og hjemmet.

Vil du gerne vide hvor meget du kan spare, eller se en video af gennemgang med bruttolønsordningen, så kan du også klikke dig ind på hjemmesiden og læse mere om dette.

Bruttolønsordningen fortsætter

Selvom mange medarbejdere er vendt tilbage til arbejdspladserne, er der en del virksomheder og medarbejdere der har fået øjnene op for at en hjemmearbejdsplads fungerer rigtig godt i mange tilfælde.
Derfor ser det også ud til at bruttolønsordningen fortsætter noget tid endnu, og du behøver altså ikke at have været hjemsendt pga. corona restriktioner eller andet for at benytte den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *