Skab et corona sikkert kontor

Der er aldrig blevet købt så meget desinfektionsmiddel før, som under Corona‐krisen. Men det giver sig selv at når det bedste middel til at beskytte sig selv, og andre er social distancering, masker og hånddesinfektion, så er det der at markedet er.

På vores eget kontor har vi heldigvis godt med kvadratmeter, og det har derfor været let at skabe noget mere distance. Vi har også opgraderet vores rengøring generelt, og gjort det meget i hånddesinfektion. Vi har 7-9-13 ikke fået Covid 19 smitte i vores medarbejderstab, men det er jo ikke over endnu.

Efter forrige uges TV-program kontant, hvor de gennemgik desinfektionsmidlerne, kunne vi se, at vi også havde brugt nogle af de produkter, de præsenterede. Æv, så vi har fejlagtigt forsøgt at sikre os.

Derefter besluttede jeg mig at sætte mig lidt ind i det. Og jeg fandt ud af, at desinfektion med sprit faktisk har nogle ulemper.

Et af dem er, at det desinficerer fint, men efterfølgende, når spritten er fordampet, så er der ingen forebyggelse.
Det andet punkt er, at der hårdt mod de overflader, som det benyttes på, er det som hånddesinfektion, så udtørrer det hånden, og gør det faktisk lettere for virus efterfølgende at gemme sig i de tørre sprækker. Bruger man alkohol til overfladedesinfektion, kan det medvirke til, at overfladens lakering eller maling nedbrydes.

Det bedste alternativ er mikrobiologi, men det er her, at de, I, kontakt gjorde opmærksom på, at meget af den solgte grønne desinfektion, rent faktisk ikke har nogen virkning.

Heldigvis har jeg fundet en leverandør, med alle certifikaterne i orden, og de produkter, vi har fået, har virkelig høj kvalitet. Derfor giver jeg vores anbefaling til Trifu.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.