Din entre er første indtrykket i dit hjem, sådan er det også med din hjemmeside

Du kender det godt, du besøger en bekendt for første gang og kommer ind i entreen og den er enten et ustrukturet eller organiseret, og alt derimellem. Det er første indtrykket der gør noget, du kan ikke finde en ledig knage til din jakke, og blandt er rod af sko tænker du “hvis jeg stiller mine sko her, så kan jeg forhåbentlig finde dem igen” eller “han har godt nok brug for en skoreol“.

Ved du hvad, sådan er det også med din hjemmeside, bare på nær at alle dine sider op din hjemmeside er en potentiel entre, og derfor et potentielt første indtryk.

De fleste når de får lavet der hjemmeside går meget op i selve forsiden, men så går gejsten lidt væk efterhånden som processen skrider frem. Men man bør kæle om alle de enkelte sider på ens hjemmeside, for det er rigtigt at for mange hjemmesider er forsiden den første landingsside i de fleste tilfælde, men det er langt mindre end folk tror.

Hvis dine sider er SEO optimeret, så får du langt flere potentielle landingssider, og det derfor det er vigtigt at give alle sine sidet en make-over.

Lad de professionelle skabe dine landingssider!
Det rigtige setup og de rigtige ord og billeder, gør forskellen om din side er rodet eller præsentabel, ligesom med entreen. Selv om dine gæster ikke løber skrigende bort hvis din entre er en rodebutik, så gør de besøgende det online. Det er det som kaldes BOUNCE. Det betyder at en besøgende lander på en side, og forsvinder igen uden at bevæge sig hen til andre af dine sider.

I google analytics kan du se dine siders bouncerate, og du kan se hvor lang tid der går før folk forsvinder.

Hvis du vil se en hjemmeside der er overskuelig, utraditionel og samtidig meget farverig, så besøg Webinators.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *