Det skal du kigge efter når du vælger dørtelefon

Når du bor i en lejlighed så er en dørtelefon helt essentiel. En dørtelefon gør nemlig, at du ikke behøver at gå ned ad en række trapper hver gang du skal lukke gæster ind. Hvis du nogensinde har prøvet at bo i en lejlighed på fjerde eller femte sal, så vil du nok være enig i, at man helst gerne vil slippe for at gå ned af trapperne flere gange end man behøver. I dag er dørtelefoner så udviklede, at der er rigtig mange at vælge imellem, man kan derfor hurtig komme i tvivl om, hvilken en man skal vælge. Så hvis du også sidder og er i tvivl om hvilken dørtelefon, som du skal vælge, så har vi lave en lille guide til dig her. 

Vejledning

Det kan være svært at vide hvilken dørtelefon, der er den bedste. Derfor kan man godt få brug for lidt vejledning til at vælge den helt rigtige. Hvis du også sidder og har brug for lidt vejledning, så er kajlarsen.dk de førende på markedet og du vil helt sikkert kunne finde massere af vejledning hos dem. Der er nemlig helt klart rarest at finde en god dørtelefon i første omgang, da det både koster penge og tager tid at få den skiftet og få en ny. 

Lytte- og samtaleanlæg

Som sagt så findes der rigtig mange forskellige dørtelefoner i dag. Derfor er det også vigtigt at overveje, hvad man har brug for i en dørtelefon, inden man vælger en. Du kan eksempelvis både få et anlæg, hvor man kun kan lytte. Det vil sige, at du godt kan høre, hvem det er der ringer på, men du vil ikke kunne svare dem i anlægget. Du kan også godt få et samtaleanlæg, hvor du vil kunne svare dem, der ringer på nede fra gaden. Det er helt op til en selv, hvad man helst vil have. Men det kan være en god ide at få et samtaleanlæg, hvis man får rigtig mange gæster og gerne vil kunne svare dem. 

Video

I dag er dørtelefoner så udviklede, at man faktisk også kan få et anlæg, hvor der er video på. Det betyder, at der sidder et lille kamera på anlægget nede på gaden og en lille skærm på dit anlæg. Med video så vil du altid være i stand til at se, hvem det er der ringer på, og du vil derfor aldrig komme til at lukke nogen du ikke kender ind i bygningen. Det kan være rigtig smart, hvis man i forvejen føler sig lidt utryg, fordi man altid ved hvem man lukker ind. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *