Derfor skal du bruge en god ejendomsmægler når du skal sælge dit hus

Det er din ejendomsmægler der sælger dit hus til potentielle købere, derfor er det vigtigt at du vælger en god ejendomsmægler. En god ejendomsmægler kan være med til at gøre forskellen på, om dit hus eller lejlighed bliver solgt hurtigt eller om der går mange måneder. Har du derfor brug for at komme videre hurtigt, så kan ejendomsmægleren være den afgørende brik i puslespillet.

En god sælger

Du kender det garanteret fra så mange andre aspekter i livet, en god sælger for dig til at se muligheder med varen og en dårlig sælger for nærmest varen til at virke uinteressant. Det samme gælder for en bolig og det er her ejendomsmægleren der er sælgeren. Du skal altså vælge en ejendomsmægler der kan få køberne til at se muligheder i din bolig, som de måske ikke selv lige kan se. Hvis han eller hun blot står passivt og kigger på, så kan du have en fremvisning hvor en mulig køber slet ikke selv formår at se hvilke muligheder lige præcis de kan have i din bolig. Det er nemlig ikke altid, at købere kan se hvad der kan ændres på en bolig, så den vil falde i deres smag og det er det din ejendomsmægler blandt andet skal hjælpe med.

Orden i papirarbejdet

Det er også vigtigt at vælge en god ejendomsmægler der har styr på sit papirarbejde. Hvis du vælger en ejendomsmægler med rod i papirerne, så kan dit hussalg trække ud og din bank skal hive oplysningerne ud af ham, og det er til gene for alle parter. Der ligger nemlig meget papirarbejde bag et hussalg både for køber og sælgers side.

Vælg en ejendomsmægler der kender nærområdet

Når du skal sælge din bolig, er det ikke kun din bolig som mulige købere skal falde for. De skal også falde for området som din bolig ligger i. Her kan det være en stor hjælp at vælge en ejendomsmægler der kender nærområdet godt. Din ejendomsmægler skal nemlig kunne fortælle godt om området til de interesserede der ikke kender området i forvejen. Din ejendomsmægler skal altså ikke blot kunne fortælle om mulighederne i din bolig men også gerne i nærområdet. Er det en børnefamilie der kigger på din bolig, så skal ejendomsmægleren gerne kunne fortælle om institutioner og skoler i nærheden og så videre.

Få hjælp af din ejendomsmægler

Er du i tvivl om der er nogle ting i din bolig, som du kan forbedre inden du sætter den til salg? Så spørg endelig din ejendomsmægler. Din ejendomsmægler er vant til at sælge boliger og ved hvad de fleste købere ligger mærke til. Dermed ved han også hvad der er en god ide at have orden i. Generelt er det dog en god ide at holde din bolig ryddet op og ren. Sørg også gerne for friske blomster i dine blomsterkrukker, visne blomster giver et dårligt første håndsindtryk. Gør hvad du kan, får at din bolig tager sig så godt ud som muligt, det vil give det bedste indtryk til mulige købere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *