Case: Hunter Gummistøvler et uventet modefænomen

Hvis man for blot 10 år siden sagde, at gummistøvlerne fra det hæderkronede engelske gummistøvle firma, eller Hunter Wellies som det hedder i dag, ville udvikle sig til lidt af et globalt modefænomen ville de fleste nok mene at man ikke var rigtig klog. Ikke desto mindre er det det, som er sket. Hunter gummistøvlerne sælger som varmt brød og de ses på fødderne af modebevidste kvinder overalt på kloden.

Fra hæderkronede British Rubber Company til Hunter gummistøvler

Gumistøvlerne er dog langt fra noget nyt fænomen, faktisk er det blevet produceret helt tilbage til 1856 under navnet British Rubber Company,  men det var først i 2004 at de moderigtige Hunter  gummistøvler under navnet Hunter blev lanceret. Gummistøvlerne i de mange stærke farver blev lanceret i 2006 og blev hurtigt et hit blandt fashionitas. Men det var først da Kate Moss blev set i par gummistøvler fra Hunter, på den berømte engelske Reading festival, at interessen eksploderede og Hunter gummistøvlerne gik fra at være et britisk modefænomen, til at være et verdensomspændende modefænomen.  Hunter har været hurtige til at gribe chancen og de har allieret sig med nogle af de bedste og mest kendte designere inden for modeverdnen de har gjort gummistøvlerne fra Hunter endnu mere populære og har hjulpet til at holde ”Huntergryden i kog”.

Hvor kan man købe Hunter Gummistøvler?

Hunter gummistøvlerne findes efterhånden i et bredt udvalg af forretninger, og efterhånden som populariteten er steget til uanede højder, er sælges de nu også i stormagasiner som Bilka. Her er det dog ofte tale om assorterede modeller i store størrelser. Hvis du vil gøre et godt køb er det derfor en god idé at tjekke online butikkerne, her findes ofte masser af gode tilbud på de populære gummistøvler, du kan også vælge at købe dem fra en engelsk webshop, her får du ofte en bedre pris end i de danske webshops. God fornøjelse med Hunter jagten!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *