Brug en reklamevideo til at markedsføre din virksomhed med

reklamevideo

En reklamevideo er den mest effektive måde, hvis du vil skabe opmærksomhed omkring din virksomhed. Uanset om det er på din hjemmeside eller i en annonce på de sociale medier. For video fænger og fastholder folk meget længere end tekst og stillbilleder. Så selv om det er noget dyrere at få produceret en reklamevideo end skrevet en tekst, er merudgiften hurtigt tjent hjem. Læs med, og bliv overbevidst.

Har du et lille eller et nystartet firma, kan det lyde som en stor og dyr investering at få skudt en reklamevideo. Men effekten af en reklamevideo er mange gange højere, end hvis du kun bruger tekst og billeder.

For dels fænger reklamefilmen bedre, og dels fastholder den folk i meget længere tid. Derved er der meget større chance for, at de opfanger dit budskab. Hvis du vel at mærke sørger for at formidle det klart og tydeligt i din reklamevideo.

Det kan du heldigvis få hjælp til. For der findes mange dygtige producenter af reklamevideo, som kan hjælpe dig hele vejen igennem processen fra ide til færdig reklamevideo.

Hvorfor virker en reklamevideo?

Den helt store fordel ved en reklamevideo i forhold til tekst og stillbilleder er, at video benytter de samme to kommunikationskanaler, som vi mennesker har brugt til at forstå omverdenen med siden skabelsen: Lyd og bevægelige billeder.

Derfor trigger en video i f.eks. strømmen af nye poster på et af de sociale medier meget nemmere læserens krybdyrhjerne. Fordi den bevæger sig. Det gør den interessant!

Skal trigge seerens krybdyrhjerne fra første sekund

Har du yderligere fået skruet din reklamevideo sammen, så den præsenterer dit firma som et godt bytte, eller noget som beskytter folk for en fare, får det krybdyrhjernen til at blive hængende. For krybdyrhjernen fokuserer udelukkende på at holde os i live.

Derfor skal du starte reklamevideoen med enten at beskrive et problem, folk i dit firmas målgruppe godt kender, og gerne vil slippe af med. Eller præsentere gevinsten for seeren ved at bruge dit produkt, så det er nemt at forstå. F.eks. hvordan det gør hverdagen lettere for folk, giver dem større anseelse eller flere penge mellem hænderne.

Et er sikkert: Starter du med at fortælle, hvad produktet hedder, hvem der laver det, og hvad det kan – ja, så virker din video alt for svær at forstå. Og så har krybdyrhjernen allerede bedt folk om at scrolle videre, eller gå hen til din konkurrents hjemmeside.

Få hjælp af et professionelt videofirma

Men alt det behøver du ikke tænke på, hvis du vælger et professionelt videofirma til at producere din reklamevideo. De har fuldstændig styr på både storytelling og konceptet for din reklamefilm, lige så snart du har fortalt dem lidt om, hvad dit firma kan, og hvem der oftest er kunder hos dig.

Så ved de præcis, hvordan I kommer i mål med din reklamevideo, og kan så holde dig i hånden hele vejen frem til du står med det færdige resultat lige til at sætte på hjemmesiden eller udgive på Facebook.

En dygtig videoproducent kan nemlig både levere filmen i flere formater, og få den klippet på forskellige måder. Derved er du sikker på, at den passer bedst til de steder, hvor du skal bruge reklamevideoen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *