Billig telefoni og bredbånd til selvstændige og mindre erhverv

Faktummet er at selvstændige og virksomheder med under 30 ansatte kan spare hele 65 procent på telefoni og firmamobilen. Det betyder, at mindre virksomheder kan spare op til 9000 kr. pr. medarbejder. Besparelsen opnår virksomheden typisk ved, at vælge en online udbyder af erhvervstelefoni, bredbånd og mobiltelefoner. Men er det alle udbydere der har disse tilbud til erhverv? Og hvordan sikre mig sig den mobilpakke som medarbejderne har brug for, til gode penge?

Hvad er medarbejdernes behov?

Behovet for erhvervsmobilabonnementer kan være omskifteligt. Virksomheder er meget forskelligt behov for data, taletid og sms-service, dette er som regel bygget på hvilken branche man befinder sig i. Kontormedarbejdere har en tendens til at have langt flere telefonopkald med kunder, kollegaer og samarbejdspartnere – det er derfor her vigtigt at der er rigeligt med taletid, nu hvor der alligevel er penge at spare.

Måske der er tale om en lille arbejdsplads som rejser meget? Det skal her også være muligt for medarbejderne at kommunikere i udlandet og mobilabonnementet bør her dække EU eller et større internationalt areal, hvis det er det der er brug for.

Hvilken udbyder skal man vælge?

Der er efterhåndende mange udbydere på markedet og det er helt forståeligt hvis det kan være svært at gennemskue hvilke muligheder der er den bedste for ens virksomhed. Det er her vigtigt at finde et mobilselskab, hvor udvalget af mobilpakker passer bedst til medarbejdernes individuelle mobilforbrug.

Citat af Nicolas Fredriksen, Teleanalytiker: ”Selvstændige og mindre erhvervsvirksomheder kan spare rigtig mange penge på mobilregningen og deres bredbåndsforbindelse, og stadig opnå samme stabile forbindelse og dækning som de kender. Besparelser på op til 70 procent er fuldt ud realistisk

Det der gør den store forskel er, hvis man vælger at samle alle virksomhedens mobilabonnementer i et mobilselskab, hvor virksomheden opnår den bedste samlede pris og hvor virksomheden opnår de største fordele.

Iværksætteri belønnes i DK

Disse mobilabonnementer tilbyder særlige tilbud til erhvervskunder og der er hele tiden flere der opblomstrer og omlægger deres tilbud til forbrugerne. Danmark er et innovativt land, som er fyldt med mindre virksomheder. Vores land er respekteret internationalt, for vores iværksætteri og kvalitetssans, og det vil vi selvfølgelig gerne belønne. Der er på flere punkter gode penge at spare, hvis man er en mindre virksomhed. Det er vores måde at sikre mindre virksomheder en chance på markedet og tage nogle af udgifterne fra dem, så der er en chance på markedet for overlevelse. Eksempler på mobilabonnementer:
Der er efterhåndende mange der er hoppet på bølgen og tilbyder mindre virksomheder en pakkeløsning, når der er tale om erhvervstelefoni. De forskellige mobilselskaber er blandt andet: CBB Mobil, Evercall, Call me, 3 og Telenor. Alle nogle der har været på markedet længe. Her kan man få alt imellem 6 timers til fri tale, 6- 1000GB og fri SMS. Priserne er tæt knyttet med hvilke ydelser man får med i pakken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *