3D print i høj kvalitet

Du har nok hørt om 3D print, og ved at der er utallige muligheder for at printe et produkt. Hos https://damvig.dk/, er teknologien, materialer og efterbehandling der er med til at det kun er fantasien der sætter grænser. Der investeres konstant i ny teknologi og har branchens mest avancerede produktionsudstyr. Der bliver taget godt hånd om kunderne og der arbejdes med din case i 100% fortrolighed. Vi rådgiver dig hvis der er brug for vejledning til dine emner.

Mange virksomheder benytter 3D print

3D print er meget oppe i tiden. Mange virksomheder benytter sig af 3D print. Det bruges af virksomheder til salg af deres produkter. Emner og objekter printes i hvid grå eller transparent og der er mange virksomheder der benytter sig af disse uden de bliver malet. Hvis du ønsker en anden farve, har vi alle farve. Der er mulighed for at farve emnet eller objektet med normal spray der har en tykkelse på 0,1 mm tyk maling. Hvis emnet skal have et tyndere lag maling, anbefaler vi at der bruges airbrush. Vi kan rådgive dig i hvilken maling der egner sig til dit produkt.

6 forskellige typer materiale

Når din virksomhed skal have printet i 3D print er det vigtigt at finde uf af, hvilken type materiale der egner sig til dit produkt. https://damvig.dk/ har 6 forskellige typer print materiale. Indenfor de forskellige typer er der også forskellige hårdheder.

3D print til Prototype

Er du iværksætter, Startups eller en offentlig myndighed har vi den ekspertise der skal til for at hjælpe med at printe emnet eller objektet det færdige produkt klar til salg. Vi kan hjælpe med alle trin, hvad enten det er udvikling, prototype eller serieproduktion. Vi rådgiver om valg af materiale til et emne der skal bruges som prototype eller i en serieproduktion. Der er forskellige udviklingsfaser i et produkt og det kan godt være at emnet eller objektet skal afprøves i forskellige typer materiale før det rigtige resultat viser sig.

Arbejdet til stor præcision

At arbejde med 3D print kræver meget nøjagtighed og præcision. Det er yderst vigtigt at emnerne bliver lagt rigtigt i printeren så der kan printes så mange emner som muligt per print. Der arbejdes præcist og meget målrettet når emnerne både printes og færdiggøres til kunden. Så kunden altid er tilfreds når emnerne eller objekter modtages.

Utallige emner gennem tiden

Hos https://damvig.dk/ har der været rigtig mange produkter igennem maskinerne i årenes løb. Lige fra brillestel, cykelhjelme, beholdere og medicinske komponenter.

Rådgivning og møde om udvikling i dit produkt

Står du et sted i din produktudvikling, hvor du har brug for rådgivning. Tilbyder vi gerne til rådighed, hvor vi sammen drøfter de forskellige muligheder og materialer der er mest gavnligt for dit produkt.

Bæredygtig 3D print

I disse tider hvor virksomheder skal tænke bæredygtig produktion er der fokus på at genbruge materiale ud fra de printopgaver der laves. Alt det overskydende materiale genbruges.  er der maskiner der printer i bæredygtigt materiale da materialerne støv genbrugs til andre emner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *