3 tips til at motionere som iværksætter

Der er rigtigt mange fordele ved daglig motion: du kommer i bedre form, du kan holde til hårdere slid på arbejdet og din hjerne vil sandsynligvis virke en smule mindre omtåget. Der er ingen tvivl om, at motion kræver tid – derfor skærer mange det også fra grundet en travl arbejdsplan. Herunder er det især iværksættere, der vælger at udsætte den daglige motion. Læs med herunder, eller på Fitmagasinet.dk, og få 3 tips til at motionere som iværksætter, og holde formen vedlige uanset travlhed.

Brug dine pauser fornuftigt

En af måderne hvorpå du kan motionere som iværksætter er, at bruge alle dine pauser fornuftigt. Som iværksætter har man meget ansvar, og mange bolde i luften, og store pauser er der derfor ikke mange af. Dagene er lange, og det kan virke helt uoverskueligt at skulle forsøge at kæmpe sig ned i et motionscenter for at træne. Sørger du for at bruge dine små pauser i løbet af dagen, kan du sagtens få motioneret og trænet. Hav eksempelvis et sæt håndvægte, en yogabold eller et sjippetov i skuffen eller tasken, som let kan hives op når muligheden byder sig.

Find en træningsmakker indenfor samme erhverv

En anden ting du som iværksætter kan gøre for at dyrke en smule ekstra daglig motion, er at finde en træningsmakker – og gerne en, der er indenfor sammen erhverv. Fordelen ved at dyrke motion med en træningsmakker er, at man får ekstra motivation til at komme ud af døren og i gang, og man kan desuden opdatere og sparre hinanden om dagligdagens strabadser og gøremål. Dette gælder især, hvis du finder en træningspartner indenfor samme erhverv som dig! Du vil med sikkerhed ikke fortryde at finde en træningsmakker.

Gør motion en del af hverdagen og dine daglige gøremål

Sidst, men bestemt ikke mindst, kan du som iværksætter gøre motion til en helt naturlig del af din hverdag og dine daglige gøremål. Motion kan være mange forskellige ting, og behøver ikke nødvendigvis være vægtløftning eller lange løbeture. Skal du til et møde nogle kilometer væk fra dit hjem? Lad bilen blive hjemme, og tag i stedet turen på cykel eller gåben. Selvom det kan tage en smule længere tid, kan dette være en rigtigt god og effektiv måde for dig som iværksætter at opnå en del mere motion i hverdagen. Der er et hav af muligheder, når det kommer til at motionere som iværksætter!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *